Just nu kan du uppleva driftstörningar

Account Manager till HAYS IT Contracting, Malmö (Account Manager)

Vi ser en tydlig trend på marknaden att tillfälliga konsultlösningar är en viktig framgångsfaktor för många framgångsrika företag. Bara i fjol har Hays tillsatt över 125,000 konsultuppdrag globalt där 25 procent var inom IT. Vi ser samma trend i Sverige och letar därför efter en driven Account Manager till vårt kontor i Malmö som vill spela en viktig roll i Hays Sveriges fortsatta utveckling.

ccount Manager till HAYS IT Contracting, Malmö

Hays IT Contracting (ITC) är ett av våra snabbast växande områden. Vi löser våra kunders IT-utmaningar i form av konsulter med specialistkompetens. Verksamheten växer både i Malmö och i Stockholm och vi ser potential på flera marknader i Sverige. På våra Hays kontor runt om i världen har ITC skapat otroliga möjligheter för våra kunder och tillväxten verkar inte avta. Detta gör att vi på Hays ITC har mycket internationellt utbyte med kollegor i andra länder vilket ger en extra dimension till arbetet. 


Du kommer att bli en del av ett affärsdrivet och teknikkunnigt team som är baserat i såväl Malmö som Stockholm. Hays ITC har stora tillväxtplaner och vi erbjuder dig en möjlighet att vara en del av från början.  
 

Om rollen:

Rollen kommer att vara inriktad på att kontakta nya potentiella kunder för att sälja in våra IT konsultlösningar i Skåneregionen. Så snart ditt försäljningsarbete är klart kommer ett dedikerat leveranslag att ta över och se till att din utlovade leverans hålls.
 

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har cirka 1-2 års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B och att du nu vill ta nästa steg i din karriär. Vi tror att du har en akademisk bakgrund inom ex IT eller ekonomi men framförallt ett intresse och förståelse för teknik. Att göra affärer och lösa kunders behov är en genuin drivkraft hos dig.  


Om du har tidigare erfarenhet från ett konsultföretag eller tidigare har arbetat med försäljning av konsulttjänster inom IT så bedöms det som mycket meriterande.

Som person är du prestigelös, orädd, lösningsorienterad, ansvarstagande och ambitiös och har ett starkt driv att lyckas med det du företar dig. Du motiveras mycket av att jobba i en målinriktad och kundorienterad miljö.


Då vi arbetar i en påtagligt internationell miljö ser vi även att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska. 

Ansökan:
 

Annonseringsperioden kommer att pågå under sommaren och processen kommer att plockas upp i början av augusti igen. Välkommen in med din ansökan. Vid frågor vänligen kontakta Susanne Berggren, HR Ansvarig, på 08-588 043 00. 

 

Contact information

Susanne Berggren

Till annons på Hays