Just nu kan du uppleva driftstörningar

ÅHUS GK söker ledare!

Är du intresserad av utveckla våra gymnaster till mer avancerad nivå? Åhus GK är en växande gymnastikförening som blev utsedd till Årets Ungdomsförening i nordöstra Skåne 2015. Vi behöver din hjälp!

Åhus GK är en förening med truppgymnastik för barn och ungdomar från 2 år och uppåt. Vårt fokus är breddgymnastik, dvs att alla ska kunna vara med. Vi har flick-, pojk- och mixgrupper i olika åldrar och nivåer – från nybörjare till tävlingsgymnaster – som alla tränar med tydliga mål, med fokus på att träningen skall vara rolig för gymnasten, samtidigt som vi arbetar med att bygga kamratskap i gruppen.

Vi söker dig som kan utmana och utveckla våra gymnaster från 10 år och uppåt, samt stimuleras av att skapa roliga träningar. Du blir en del i ett ledarteam, som tillsammans arbetar för att entusiasmera och utmana gymnasterna. Våra förväntningar på dig är att du…

  • Har/eller vill utbilda dig i minst steg 1 utbildning i tumbling och gärna steg 2 i trampett
  • Har möjlighet att vara ledare 1-2 dagar/vecka, lördag och/eller söndag.

Vi söker även dig som har varit aktiv gymnast och kan tänka sig att fortsätta som domare kopplad till vår förening. Vi betalar utbildning och ersättning utgår vid Ledar/domaruppdrag.

Tycker du att detta låter roligt vill vi gärna att du hör av dig för mer information! 

Kontakta Carl Linde på tel 0709-357777 eller info@carpusmassage.se