Just nu kan du uppleva driftstörningar

Serviceminded student till världens bästa Poolia i Malmö

Älskar du ett galet tempo och att hela tiden omprioritera din att-göra-lista? Trivs du i ett tävlingsinriktat team där vi gör allt för att kund, kandidat och konsult ska bli 100% nöjda?

Då vill vi jättegärna att du läser vidare. Poolia Malmö behöver nämligen stöttning av just dig! Arbetsmängden varierar väldigt mycket, men det är viktigt för oss att du hittar balansen mellan att prioritera dina studier och ändå kunna vara flexibel mot oss. Sök idag - vi kommer göra ett löpande urval och har som krav att du studerar.

Arbetsuppgifter

 

Detta extraarbete är en mix av administration och sociala kontakter. Din uppgift kommer att vara att stödja våra konsultchefer och rekryteringskonsulter i deras hektiska vardag. Du växer in i dina arbetsuppgifter och får göra mer och mer av rekryteringsprocessen för att hitta nya fantastiska kandidater. Att skriva annonser, göra urval av kandidater genom CV-granskning och telefonintervjuer kommer vara en del av ditt arbete. Ta referenser via telefon och administrera ansökningar är också något som du kommer stötta oss med. Efter en tid kan det även tillkomma att hålla intervjuer. Sammanfattningsvis - du hjälper till där det behövs och gör det alltid med grundtanken att vi ska vinna hem affären och ge en bra kandidatupplevelse. Vi är ett grymt gäng och når framgång tillsammans!

Utbildning/ Erfarenhet

Vad studerar du? Du får gärna studera ekonomi, systemvetenskap, personal- eller beteendevetenskap eller någon annan spännande utbildning på högskola/ universitet/ YH

Läs mer och ansök här!