Just nu kan du uppleva driftstörningar

Vi på VårOmtanke/BUA söker en personligassistent till Kristianstad

Nu letar vi efter en personlig assistent till vår kund som är en 19 årig kille. Vi ser gärna att du är i åldern av 25-45 år.

Kunden är rullstolsburen, har en cp-skada, samt vissa drag av autism. Killen bor tillsammans med anhörig i Kristianstad. Tjänsten kommer ligga på ca 50% när killen går i skolan men den kommer bli större vid skollov och vid enskilda tillfällen. Det finns ett rullande schema med fasta arbetspass, vilket framkommer tydligt under en eventuell anställningsintervju.  Du möter upp kunden när han slutar skolan och arbetar till tidig kväll. Arbetet kommer förläggas till varannan vecka då pojken bor på 2 orter.

Dina arbetsuppgifter innefattas av allt som rör kundens vardag förutom då han är i skolan. Din huvudsakliga uppgift som personlig assistent är att göra kundens vardag hanterbar, begriplig och inte minst meningsfull. Du kommer hjälpa till i diverse hygienmoment så som toalettbesök, dusch, tandborstning med mera. Kunden behöver också stöd i matsituationen. Du behöver tycka om att bada, åka på olika utflykter och aktiviteter.

Ett krav är att du har tålamod och klarar av att bibehålla lugnet i alla situationer. Det är också ett krav att lämna in ett utdrag ur belastningsregistret §9 och LSS-barn intyg.

Det är meriterande om du har B-körkort.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.

Skicka in CV enligt nedan :

jobbsok@varomtanke.se

eller ring till Johan Persson 0705-790006 för att få veta mer om tjänsten.

 

Mvh Johan Persson Personalansvarig VårOmtanke/BUA