Crowdfunding – en möjlig väg för finansiering av tillväxt och utveckling

Hur fungerar crowdfunding? Vad ska man tänka på för att lyckas med sin kampanj?

Torsdagen den 1 juni kommer Funded by me till Krinova och berättar om möjligheterna med crowdfunding och ger tips på vad man bör tänka på inför en lyckad crowdfunding kampanj.

Företagen Revolwe och Dcore som båda sökt finansiering genom crowdfunding, finns också på plats och bjuder på sina erfarenheter. Presentationen börjar kl 11.30 men kom gärna en stund innan och ta chansen att mingla och köpa med dig lunch.

Lunch finns att köpa från Gaston & Vegas Food Truck som står utanför Krinova från kl 11:00. Maila gärna gastonochvega@gmail.com så du säkrar din portion och meddela också ev allergier.

Tid: Torsdagen den 1 juni klockan 11.30 – 12.45
Plats: Krinova Incubator & Science Park, Stridsvagnsvägen 14, Kristianstad
Anmälan senast 23 maj, klicka här för att anmäla dig

Detta är en av de många aktiviteter och arrangemang som sker under Skåne Innovation week 29 maj – 2 juni. En mängd olika aktörer står bakom de olika arrangemangen. Förutom Crowdfunding så arrangerar Krinova 29 maj ett Dialogmöte - Tillväxt östra Skåne och 2 juni Företagsfrukost med snabbpitch. Programmet för Innovation week och länkar till anmälan finns att läsa på http://skaneinnovationweek.skane.com/program/