Just nu kan du uppleva driftstörningar

HKR Golf Open 2023

image4z4ve.png

För att främja vårt relationsbyggande på Högskolan Kristianstad arrangerar några engagerade golfentusiaster en årlig golftour som genomförs på fyra av våra finaste golfbanor i Kristianstadregionen. Frisk luft, olika spelpartners vid varje tillfälle, intressanta diskussioner och relationsskapande kommer att vara grundpelarna i arrangemanget. Vi kryddar detta med små tävlingsmoment så som närmast flagg och längst drive, flest poäng osv.

Vi har genom förhandling med golfbanorna lyckats få till riktigt bra greenfeeavgifter. Dessa kommer du själv att bekosta i samband med de tillfällen du medverkar. För studenter som fortfarande är juniorer kan de priserna ni får bli något lägre.

Vi ser gärna en mix av nybörjare och mer rutinerade spelare. Alla spelare med grönt kort är välkomna att delta och ni har alla möjlighet att vinna längst drive, närmast flagg osv. Blir vi många med handicap över 36 delar vi in oss i två grupper.

För att kunna vinna vandringspriset och vinna deltävlingarna på poäng behöver du ha max 36 i handicap. För att vinna vandringspriset behöver du ha varit med i minst 3 deltävlingar. Du väljer ut de bästa tre deltävlingarna om du medverkat vid fler tillfällen. Du behöver inte vara med vid alla tillfällen utan anmäler dig till de tillfällen du kan medverka.


Anmälan görs här: HKR Golf Open 2023
Spelformen är poängbogey. Vi samlas 15 minuter före utsatt starttid. Observera att starttiden varierar mellan speltillfällena!


Har ni frågor till oss som arrangerar HKR Golf Open 2023 går det bra att höra av er:
Martin Ackefelt: martin.ackefelt@hkr.se 
Mats Åhlander: mats.ahlander@hkr.se 

 

HKR Golf Open 2023

Vårens speltillfällen

25 april, Sölvesborgs GK, 14.25 greenfee 250 kr 

imageybalk.png

30 maj, Skepparslövs Golfklubb, 15.00 greenfee 250 kr 

imagex9m1d.png

Höstens speltillfällen

24 augusti, Araslövs Golf & Resort, Araslöv-Norra banan, 15.00 greenfee 300 kr

imagersao2.png
19 september, Kristianstad Golfklubb, Åhus-Västra, 14.05 greenfee 350 kr

imagejkysq.png