Just nu kan du uppleva driftstörningar

Är du en driven och samhällsintresserad masterstudent?

Missa då inte chansen att söka traineeprogrammet på en av Sveriges ledande konsultbyråer inom strategisk kommunikation. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en potentiell vidareanställning. Traineeprogrammet löper under ett år med start i augusti 2019.

Vi söker dig som brinner för kommunikation och ser en framtid i kommunikationsbranschen. Du både tycker om och är bra på problemlösning, att uttrycka dig i tal och skrift, är idérik samt har ett starkt affärs- och samhällsintresse. Du har en examen på magister- eller masternivå, kanske inom ekonomi, kommunikation, juridik eller statsvetenskap. Erfarenhet från politik, journalistik, finansmarknaden eller konsultverksamhet är meriterande.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev (på svenska) och CV (på svenska eller engelska). Registrera din ansökan på vår hemsida. Sista ansökningsdag är onsdagen den 27 mars 2019

Efter att ansökan har stängt kommer vi att gå igenom alla ansökningar och så snabbt som möjligt återkomma med besked om du har gått vidare eller ej. Alla som går vidare kallas till Assessment Center på vårt kontor i Stockholm för tester och intervju fredagen den 12 april.

Ytterligare frågor om traineeprogrammet besvaras av Lisa Erkander via mail eller telefon på lisa.erkander@diplomatcom.com eller 0762425615.