Just nu kan du uppleva driftstörningar

Familjen Helsingborgs Traineeprogram

I år söker Familjen Helsingborg 9 traineer som startar den 1 september 2017 och går programmet till den 31 december 2018 inom en rad olika kompetensområden.

Sjuksköterska

Som sjuksköterska i traineeprogrammet handlar dina uppgifter om att aktivt initiera och delta i utvecklingen av vård- och omsorg, du kommer att få en god introduktion och erfarenheter av praktiskt arbete. Detta är en möjlighet för dig som vill satsa på din egen professionella utveckling. 

Digitaliseringsutvecklare

Som digitaliseringsutvecklare i traineeprogrammet handlar dina uppgifter om att arbeta med ett digitaliseringsprojekt som syftar till att öka värdet för medborgaren i det digitala mötet med kommunen, både genom en medborgarfokuserad tjänsteutveckling och genom utökade funktioner för interaktion och dialog mellan medborgare och kommun.

Organisationsutvecklare med grönt fokus

Som organisationsutvecklare i traineeprogrammet handlar dina uppgifter om att arbeta med ett vattenråd där du kommer att utveckla vattenrådets organisation och koordinering. Arbetet innefattar bland annat strategisk planering, ekonomi och politisk styrning. Du kommer att arbeta tillsammans med miljöstrateger och vattenrådets sekreterare.

Samhällsutvecklare

Som samhällsutvecklare i traineeprogrammet handlar dina uppgifter om att arbeta med utmaningar, strategier och frågeställningar på förvaltningsledningsnivå där mer än en förvaltning kommer att vara din arbetsplats. Du kommer att få insyn i de strategiska utmaningar som kommunen står inför och arbeta med projektuppdrag.

Familjen Helsingborgs Traineeprogram

Kommunal verksamhet är ständigt i förändring och utveckling. Därför behöver vi personer som vill vara med och forma framtidens samhälle. Vi tror att vi blir bättre om vi får in människor som vågar se saker med nya ögon och ställa nyfikna frågor. Vi söker dig som är en samhällsentreprenör som gärna ifrågasätter, tar initiativ och har förmåga att driva utvecklings- och förändringsarbeten. Familjen Helsingborgs traineeprogram startar den 1:e september och pågår under 16 månader. Ansök till vårt program senast den 17 mars, välkommen hem till oss!

familjenhelsingborg.se/traineeprogrammet