Just nu kan du uppleva driftstörningar

Nyexad sjuksköterska? Vi vill ha nya kollegor!

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Sök här: https://bit.ly/312fYQC
 
Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Region Blekinge välkomnar dig som våren 2021 blir legitimerad sjuksköterska! Jag anar att du har stora förväntningar på din första arbetsplats och vi tycker det ska bli spännande med nya kollegor. Jag jobbar som rekryteringssamordnare och har hand om ansökningsprocessen och ger dig stöd på vägen mot din anställning. Är du nyfiken på att lära nytt och har en vilja att utvecklas i din yrkesroll? Då tror jag att du kommer att trivas hos oss och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan!

När du kommer som ny sjuksköterska till oss erbjuder vi dig att delta i vårt introduktionsprogram för att du skall känna dig trygg i ditt arbete. Det innebär bland annat att du under ditt första år hos oss får praktiska och teoretiska utbildningar och antingen individuell coachning eller tid för reflektion tillsammans med din mentor.
Du tar självklart del av de förmåner som alla anställda i Region Blekinge har men som sjuksköterska har du också följande förmåner:

• Rätt till heltid: Du erbjuds alltid heltid med möjlighet till deltid.
• Utbildningsanställning: Vi erbjuder dig möjlighet till en utbildningsanställning. Det innebär att du har möjlighet att varva studier med kliniskt arbete vid en specifik avdelning eller mottagning med bibehållen lön.
• Kompetensutveckling: Du har också möjlighet att få ersättning för olika påbyggnadsutbildningar.
• Rotationstjänstgöring: Vid blandad tjänstgöring dag som natt har vi ett avtal som är mer generöst än det centrala avtalet. Hos oss har du som jobbar rotation möjlighet att komma ner till en faktisk veckoarbetstid på ca 30 timmar.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska inom Region Blekinge har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll då vi kan erbjuda många olika inriktningar. Du har möjlighet att ange dina önskemål om avdelning i din ansökan. Vi kommer att tillgodose dem i den mån verksamheten tillåter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar din examen under första halvåret 2021. Om du tar din examen under första halvåret 2021 så visstidsanställs du som undersköterska tom 31 augusti 2021. När du inkommit med en giltig svensk legitimation som sjuksköterska omregleras anställningen till en tillsvidareanställning.

Gillar du att samarbeta, känner engagemang och är flexibel? Trivs du med att jobba självständigt men vill samtidigt vara en del av laget? Då kommer du att passa in hos oss!  Som ny sjuksköterska vill vi att du är trygg nog att fråga så att vi kan stötta och se dig utvecklas i din roll. Du bemöter patienter, såväl som kollegor med ödmjukhet och respekt. Det är viktigt att du ser dig själv och din arbetsinsats som en del i vårdkedjan. Du kommer att göra skillnad - varje dag!

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Fakta om tjänsten

Kommun
Karlskrona
Yrkesområde
Hälso- och sjukvård
Yrkeskategori
Sjuksköterska, grundutbildad
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Arbetsplats
Region Blekinge
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning
Antal platser
30

Läs mer och sök här: https://bit.ly/312fYQC