Just nu kan du uppleva driftstörningar

Extrajobb som biblioteksvärd

Är du intresserad av ett extrajobb vid sidan av studierna? Då kan Högskolans bibliotek vara en lärorik miljö där du som biblioteksvärd bidrar till att förmedla fysiska och digitala resurser till våra biblioteksbesökare.

Arbetsuppgifter

Som biblioteksvärd sätter du upp böcker och bemannar informationsdisken. Även andra arbetsuppgifter inom biblioteket kan bli aktuella. Arbetet är schemalagt under terminstid. Arbetspassen i informationsdisken är oftast förlagda på eftermiddagar, men ibland även på förmiddagar. Bokuppsättning kan göras under bibliotekets öppettider.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara student på Högskolan Kristianstad eller student på någon av landets bibliotekarieutbildningar. Vi ser helst att du har minst ett år kvar på din utbildning och att du kan jobba 10 timmar per vecka. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och har god IT-kompetens. Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann, flexibel och känner dig trygg vid kundkontakter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt

Tillträde blir till hösten enligt överenskommelse. Lön är enligt fastställt timarvode för studentmedarbetare.

Ansökan

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på länken senast 2020-08-08.

Har du frågor kontakta gärna verksamhetskoordinator Stina Larsson telefon 044-250 36 83.

Till ansökan