Just nu kan du uppleva driftstörningar

Kontaktcenter Bjuvs kommun

Timanställning. Var med och utveckla servicen och kommunikationen i Bjuvs kommun. Vi söker dig som vill ha extrajobb som kommunvägledare hos oss på kontaktcenter.

Du kommer att ingå i ett team med andra kommunvägledare som tillsammans är Bjuvs kommuns ansikte utåt. Ditt främsta uppdrag är att vara den första kontakten som kommuninvånarna har med kommunen. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor ger information, vägledning och enkel rådgivning om kommunens verksamheter. Du sköter kommunens övergripande kommunikation och till din hjälp har du bland annat telefon, webb, chatt, sociala medier och e-post.

Som timanställd arbetar du vid behov i kontaktcenter. Arbetstiderna förläggs utifrån våra öppettider som är måndag till torsdag 8-16.30, fredag 8–16.

Vi söker dig som är mycket serviceinriktad och har fingertoppskänsla för kundservice. Du trivs i en miljö präglad av utveckling och tidvis högt tempo och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi förutsätter att du gillar och är duktig på att använda olika IT-system och att söka information.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skicka ett mejl till: maya.saksi@bjuv.se eller ring på 042-4585077.