Just nu kan du uppleva driftstörningar

Omvårdnadspersonal - Sommar

Vi söker semestervikarier till ordinärt boende/hemtjänst, vård- och omsorgsboenden och till våra verksamheter för personer med funktionsvariationer. Inom omsorgen får du ett omväxlande arbete där du får utvecklas och lära dig nya saker. Och du gör skillnad i andra människors liv. På riktigt.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan arbeta främst under juni, juli och augusti som vikarie för våra ordinarie medarbetare. De arbetar dagtid, kvällstid och/eller natt, veckans alla dagar, vilket du även behöver kunna göra.

När du arbetar som vikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet, men stående inslag är att du stöttar våra kunder för att få en meningsfull vardag, att känna livslust och glädje exempelvis genom aktiviteter som våra kunder och du är delaktiga i. Du arbetar motiverande för att få kunder att våga utmana sig själva och vara delaktiga i aktiviteter och insatser. En del av arbete innebär även praktisk hjälp för våra kunder att utföra personlig hygien, exempelvis dusch och toalettbesök. Eller hjälper till vid måltider, städar eller tvättar. Men i mitt av allt detta så erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och många fantastiska möten, med minnen som du kommer ha kvar hela livet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med hjärtat på rätt plats och som har intresse för att arbeta med människor. Du har ett gott bemötande, är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt arbete.

Det är meriterande om du har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, vissa assistansutbildningar eller annan likvärdig utbildning.

Eftersom dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. För arbete i hemtjänsten är det meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda. Du som söker bör vara över 18 år.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan behöver du bifoga utbildningsbetyg/intyg vid ansökan. Vi vill också att du tar med dina utbildningsbetyg/intyg om du blir kallad på intervju.

Om du blir erbjuden anställning inom barnverksamheten behöver du beställa och visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi tillämpar löpande rekrytering så ansök gärna på en gång.

Välkommen att göra skillnad tillsammans med oss!

Mer information och sökning av jobbet hittar du på kommunens hemsida: https://www.kristianstad.se/sv/jobb-och-foretagande/jobb_och_praktik/lediga-jobb/DetailsPage?id=1193889