Just nu kan du uppleva driftstörningar

Volontärer

Att bli volontär eller som nyanländ få kontakt med en volontär.

Det är en fantastisk satsning som vi gör inom Integrationsguide och föreningslots tillsammans med flera volontärer, föreningar och Högskolan. Vi skapar många nya kontakter mellan olika personer, verksamheter och stödjer nyanlända att bli mer delaktiga i samhället.

Mer information och foldrar att skriva ut, finns på vår hemsida: https://www.kristianstad.se/sv/omsorg-och-hjalp/invandring-och-integration/volontar/ . Tips på aktiviteter m.m. finns även på vår Facebook sida ”urbanaochvolontarer”

Vi kommer även att genomföra sommarlovsutflykter via Urbana för barn, ungdomar och familjer, som anordnas av personal från kommunen i samarbete med föreningsliv m.fl.

Mötesplatsen Urbana är dock fortsatt stängd på grund av pandemin för övriga aktiviteter som brukar hållas av volontärer/föreningar, utifrån rådande restriktioner. Men håll gärna utkik på vår hemsida för mer information kring när det ska öppna igen samt för information om sommarutflyktsprogrammet. Kommunens alla Sommarlovsaktiviteter kommer publiceras här sedan: https://www.kristianstad.se/sv/uppleva-och-gora/evenemang/lov-i-kristianstad/

Varmt välkommen att ta kontakt med mig om du har frågor och vill veta mer.

Vänliga hälsningar

Linda Edvardsson | Volontärsamordnare
Arbete och Välfärdsförvaltning
Kristianstads kommun
Telefon: 0738-532466

E-post: linda.edvardsson@kristianstad.se
www.kristianstad.se