Just nu kan du uppleva driftstörningar

Ramen & Quiz 7 mars - häng med!

Quiz-stafetten som vi döpt till "& Quiz" tar dig med på olika ställen runt Kristianstad! Ett utmärkt tillfälle att lära känna nya studentpolare, se nya delar av staden, äta gott och quizza samtidigt! Ta med kompisar eller kom själv. Först till kvarn.   

Ramen & Quiz tar oss vidare i Kristianstad och landar denna gång på Ramen & Bao där det bjuds på mat och som vanligt härlig livemusik. Ta med kompisar eller kom själv – vi delar in lagen på plats. Antalet platser är begränsade så anmäl dig redan idag! Först till kvarn.   

Datum: 7 mars
Tid: kl 16–18. Quizzen startar ca 16.30  
Plats: Ramen & Bao, Östra Boulevarden 46, Kristianstad

Bjuds på: Lite god mat med asiatisk touch och en alkoholfri dryck.  
Pris: Gratis. Det finns möjlighet att handla mer dryck till studentpris.   
Anmälan: Anmälan har tyvärr stängt då alla platser är tagna. Sätt gärna upp dig på reservlistan genom att mejla: jenny.hultman@hkr.se

Antalet platser är begränsade. Först till kvarn. 

Om du får förhinder och ej lämnat återbud till info@hkr.se senast den 6 mars blir du ersättningsskyldig för din mat och dryck.

Detta är ett samarbete mellan Högskolan Kristianstad, Kristianstad Studentkår, Kristianstads kommun. #studentstadenkristianstad 

* Behandling av personuppgifterna sker med samtycke som rättslig grund. Uppgifterna kommer att sparas av högskolan till eventet är över. Du kan ta del av det som registrerats om dig eller ha synpunkter på behandlingen eller de uppgifter som samlats in genom att kontakta högskolans dataskyddsombud på dataskyddsombud@hkr.se. Klagomål som inte kan lösas med Högskolan Kristianstad kan lämnas till Integritetsskyddsmyndigheten.