Just nu kan du uppleva driftstörningar

Studentkonsult till projekt i Kristianstad Akademi

Kristianstad Akademi är högskolans studentkonsultverksamhet, som sammanför studenter och näringsliv för möjlighet till utveckling för båda parter. Nu anställer Kristianstad Akademi studentkonsulter. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!

I studentkonsultverksamheten genomförs skarpa projekt tillsammans med små och medelstora företag. Som stöd har alla en gemensam verksamhetsledare och externa mentorer från det privata näringslivet. I projektet arbetar även HR- och konsultansvarig, kommunikation och marknadsansvarig och säljansvariga.

Som studentkonsult arbetar du projektorienterat och får betalt för de överenskomna timmar som ingår i projektet. Du kan även ha ett mer nischat område då vissa projekt kräver en mer avgränsad spetskompetens. Du arbetar med ett projekt i taget.

Som studentkonsult är du nyfiken, vill utvecklas som person och är ansvarstagande. Du gillar utmaningar och förstår värdet av att möta eventuella framtida arbetsgivare under din studietid där du har möjlighet att visa vem du är och vad du kan leverera.

Sök tjänst som studentkonsult

Läs om Kristianstad Akademi på www.hkr.se/kristianstad-akademi