Just nu kan du uppleva driftstörningar

Examenshögtid

För första gången gör vi en gemensam examenshögtid för studenterna som avslutar sina programstudier vid Högskolan Kristianstad under läsåret 2020. Vi vill fira och uppmärksamma din examen fredagen den 5 juni kl. 14.00-15.00! Det är vårt tack till dig som student för din studietid hos oss. Ta med familj och vänner, vi ses mitt på campus för en sprakande och festlig examenshögtid.

examenbild

Många program har egna avslutningar och planerade examenstillfällen också. Den stora examenshögtiden ersätter inte programavslutningarna utan är ett komplement, som du inte vill missa!

Anmälan

Alla studenter som vill delta på examenshögtiden måste anmäla sig och sina gäster. Du som tar examen får också en inbjudan via e-post.

In och anmäl dig på www.hkr.se/examen2020

Årets student

Under examenshögtiden kommer vi att dela ut utmärkelsen "Årets student" vid de fyra olika fakulteterna. Vi vill lyfta fram studenter som på olika sätt har bidragit med något utöver det vanliga, utmärkt sig under sin studietid samt är en positiv förebild. För att tilldelas utmärkelsen ska studenten ha för avsikt att avsluta sina studier vårterminen 2020. Nomineringen stänger den 1 maj.

Läs mer och anmäl dig på www.hkr.se/examen2020