Just nu kan du uppleva driftstörningar

Inspirationsevent

Nu i pandemitider är det kanske viktigare än någonsin att knyta kontakter med potentiella arbetsgivare. I samarbete med Telia, Trelleborgs kommun, Google, Fortnox och Microsoft kan Miljöbron Skåne nu erbjuda en spännande nätverksmöjlighet!

Digitalisering har stor betydelse när det gäller att bygga ett hållbart samhälle. Den kan till exempel ge digitala lösningar som minska miljöbelastningen på otaliga sätt, men för att sådana lösningar ska slå igenom behöver fler inspireras av de digitala möjligheterna. Den 22 september anordnas ett event för att öka kunskapen inom digitalisering hos företagare. Vi söker nu studenter som vill vara med på eventen och hjälpa företagarna tillsammans med representanter från Telia, Fortnox, Microsoft och Google.  


Du som student behöver inte vara proffs på varken teknik eller program men vi önskar locka er med viljan att hjälpa till! Du behöver själv kunna ta dig till eventen som är Trelleborg eftermiddag/kväll den 22 september och förutom möjligheten att utöka ditt nätverk får du även ett presentkort på 1000 kr för lokal handel. För mer detaljerad info se den bifogade inbjudan som gått ut till företagen.


Ansökningstiden är knapp så hör av sig så snart som möjligt med din intresseanmälan till: asa.karyd@teliacompany.com, 073-0767462.