Just nu kan du uppleva driftstörningar

Kristianstad Akademi söker medarbetare

Kristianstad Akademi är högskolans studentkonsultverksamhet, som sammanför studenter och näringsliv för möjlighet till utveckling för båda parter. Nu anställer Kristianstad Akademi ett antal studenter i ledande befattning och studentkonsulter. Är du intresserad?

Studentkonsultverksamheten utvecklas genom ett EU-finansierat projekt där studenter genomför skarpa projekt tillsammans med små och medelstora företag. Vi vill nu anställa fyra studenter som är intresserade av att ta sig an olika roller i verksamheten under ett års tid. Anställningen är på Högskolan Kristianstad och omfattningen är 20 % av heltidsanställning.

Vi söker även studentkonsulter.

Som stöd har alla en gemensam verksamhetsledare och externa mentorer från det privata näringslivet. 

Läs om Kristianstad Akademi på www.hkr.se/kristianstad-akademi 

Kommunikation och marknadsansvarig

Kommunikation och marknadsansvarig ansvarar för att förmedla Kristianstad Akademis varumärke internt och externt. I rollen arbetar du med kommunikation på både ett operativt och strategiskt plan. Detta görs bland annat genom att uppdatera våra sociala medier och ta fram olika kommunikationsstrategier.

Marknadsansvarig fungerar som säljstyrkans scout. Fokus ligger på att undersöka, analysera och hitta kvalitativa lead från marknaden vi verkar på. En annan del av arbetet innebär att skapa fokuserade kommunikationskampanjer.

Du brinner för digital marknadsföring i kombination med förmågan att kommunicera intresseväckande information. Du är ansvarstagande, utvecklingsorienterad och gillar att leverera snabbt med god kvalitet.

Erfarenheten kommer att gynna dig då du efter studierna söker efter denna sorts arbete!

Läs mer och sök tjänsten.

Försäljningsansvarig (två tjänster)

Försäljningsansvariga har som främsta uppgift att sälja in nya projekt till kunder. Ni blir verksamhetens ansikte utåt och ni kommer att delta i många sociala sammanhang. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta kontakt med kunder, förbereda inför möten och att träffa kunder. Som försäljningsansvarig arbetar du mycket nära näringslivet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark inre motor att lyckas. Du känner dig trygg i att presentera inför nya större samlingar av människor och har lätt för att bygga nya relationer. Vi tror att du tar egna initiativ och har förmåga att planera din egen tid. Du vill utvecklas ytterligare i denna roll då du redan kommit till insikt med att detta är en förmåga du bör ta vara på.

Läs mer och sök tjänsten.

HR och konsultansvarig

I rollen som HR och konsultansvarig utvecklas du att efter studierna ha mycket god insikt vad rollen innebär inom bemanningsbranschen, vilket kommer att stärka dina möjligheter till arbete. Du är den som tar hand om våra nuvarande anställda studentkonsulter och ansvarar för att rekrytera nya. Du arbetar för att vårda Kristianstad Akademis employer brand och att alla medarbetare ska må bra på arbetsplatsen. Du rekryterar rätt personal till verksamheten.

Du ansvarar för att leda konsulterna i deras personliga och professionella utveckling. Den som sitter på denna roll har även yttersta ansvar för att projekten levereras som de ska, inkluderat personalplanering och ekonomisk uppföljning av projekt samt granskning av underlag inför löneutbetalning i studentkonsulternas projekt.

Du studerar idag på Personal- och arbetslivsprogrammet. Du är ansvarstagande, nyfiken och har en förmåga att strukturera och organisera.

Läs mer och sök tjänsten.

Vill du bli studentkonsult i Kristianstad Akademi?

De som genomför våra projekt är studentkonsulterna. Som konsult arbetar du projektorienterat och får betalt för de överenskomna timmar som ingår i projektet. Du kan även ha ett mer nischat område då vissa projekt kräver en mer avgränsad spetskompetens. Du arbetar med ett projekt i taget.

Som studentkonsult är du nyfiken, vill utvecklas som person och är ansvarstagande. Du gillar utmaningar och förstår värdet av att möta eventuella framtida arbetsgivare under din studietid där du har möjlighet att visa vem du är och vad du kan leverera.

Läs mer och sök till studentkonsult