Just nu kan du uppleva driftstörningar

Nätverksträff för aktiva inom livsmedelsbranschen

Kom och nätverka och ta del av det senaste inom livsmedel, företagande och trender. Under 2019 bjuder Krinova Incubator & Science Park in till fyra frukostträffar för företagare och andra aktörer inom livsmedelsbranschen.

Öppet för intresserade studenter!

#3 Livsmedelsbranschens marknadspotential • 30/8 
Världens matsystem influeras ständigt av nya trender. Vilka är trenderna som stöper om livsmedelsbranschen just nu? Hur påverkar de internationellt och i Sverige? Och vad innebär det för dig som entreprenör, lantbrukare, investerare eller konsument? 

Under denna träff får vi lyssna till en trendspaning om livsmedelsbranschens omvandling av Julia Marcopoulus från AGFO, medieplattformen med fokus på framtidens matsystem. Vi kommer prata om nya marknader och dess potential, internationellt samt i offentliga sektorn och om hur du som livsmedelsproducent kan utveckla din verksamhet och skapa nya värden för stärkt konkurrenskraft. Bl.a. kommer projektet "Matupphandling 80/20 – utveckling och spridning av innovativ upphandling av småskaliga livsmedelsproducenter” som drivits av LRF Skåne, Hässleholms Kommun, Kristianstads kommun samt Krinova att presenteras. 

Sista anmälningsdag: Fredagen den 23/8

Länk för anmälan!