Just nu kan du uppleva driftstörningar

& Quiz 5 mars The Social Bar & Bistro

Quiz-stafetten som vi döpt till "& Quiz" tar dig med på olika ställen runt Kristianstad! Ett utmärkt tillfälle att lära känna nya studentpolare, se nya delar av staden, äta gott och quizza samtidigt! Ta med kompisar eller kom själv. Först till kvarn.   

hkr.soppaochquiz.www.jpg& Quiz tar oss vidare i Kristianstad och landar denna gång på "The Social Bar & Bistro" där det bjuds på mat och som vanligt härlig livemusik. Ta med kompisar eller kom själv – vi delar in lagen på plats. Antalet platser är begränsade så anmäl dig redan idag! Först till kvarn.   

Datum: 5 mars 2024
Tid: kl 16–18. Quizzen startar ca 16.30  
Plats: The Social Bar & Bistro, Västra Storgatan 15, Kristianstad.

Bjuds på: Krämig rotsellerisoppa med vispad örtfärskost och svamp. Därtill bröd och en alkoholfri dryck.  
Pris: Gratis. Det finns möjlighet att handla mer dryck till studentpris.   
Anmälan: Lämna din anmälan här senast 29 februari. OBS! Antalet platser är begränsade. Först till kvarn...

Om du får förhinder och ej lämnat återbud till info@hkr.se senast den 4 mars blir du ersättningsskyldig för din mat och dryck.

Detta är ett samarbete mellan Högskolan Kristianstad, Kristianstad Studentkår #studentstadenkristianstad 

* Behandling av personuppgifterna sker med samtycke som rättslig grund. Uppgifterna kommer att sparas av högskolan till eventet är över. Du kan ta del av det som registrerats om dig eller ha synpunkter på behandlingen eller de uppgifter som samlats in genom att kontakta högskolans dataskyddsombud på dataskyddsombud@hkr.se. Klagomål som inte kan lösas med Högskolan Kristianstad kan lämnas till Integritetsskyddsmyndigheten.