Just nu kan du uppleva driftstörningar

Anmälan HKR Golf Open 2024

För att främja vårt relationsbyggande på Högskolan Kristianstad arrangerar några engagerade golfentusiaster en årlig golftour som genomförs på fyra av våra finaste golfbanor i Kristianstadsregionen.

Nu är anmälen öppen till 2024 års HKR Golf Open!

imagerlb3.png

HKR Golf Open är öppen för både anställda och studenter. Vi försöker prova en ny bana varje år och har nu lagt till Östra Göinge GK där vi kommer att inleda vårt spel. Frisk luft, olika spelpartners vid varje tillfälle, intressanta diskussioner och relationsskapande kommer att vara grundpelarna i arrangemanget. Vi kryddar detta med små tävlingsmoment så som närmast flagg och längst drive, flest poäng osv. Extra kul är det att bedriva en aktivitet där vi mixar studenter och anställda. 

Vi har genom förhandling med golfbanorna lyckats få till riktigt bra greenfeeavgifter. Dessa kommer du själv att bekosta i samband med de tillfällen du medverkar. För anställda kan ni använda friskvårdsbidraget för greenfeeavgiften. För studenter som fortfarande är juniorer kan de priserna ni får bli något lägre. 

Vi ser gärna en mix av nybörjare och mer rutinerade spelare. Alla spelare med grönt kort är välkomna att delta och ni har alla möjlighet att vinna längst drive, närmast flagg osv. Blir vi många med handicap över 36 delar vi in oss i två grupper. För att kunna vinna vandringspriset och vinna deltävlingarna på poäng behöver du ha max 36 i handicap. För att vinna vandringspriset behöver du ha varit med i minst 3 deltävlingar. Du väljer ut de bästa tre deltävlingarna om du medverkat vid fler tillfällen. Du behöver inte vara med vid alla tillfällen utan anmäler dig till de tillfällen du kan medverka. 

Klicka här för att anmäla dig till HKR Golf Open 2024!

De tilltänkta banorna, datum och greenfeeavgift presenteras nedan. Spelformen är poängbogey. Vi samlas 15 minuter före utsatt starttid. Observera att starttiden varierar mellan speltillfällena! 

Har ni frågor till oss som arrangerar HKR Golf Open 2024 går det bra att höra av er:

Martin Ackefelt: martin.ackefelt@hkr.se 

Mats Åhlander: mats.ahlander@hkr.se

Speltillfällen 

  • 25 april Östra Göinge GK, 14.30 greenfee 250 kr 
  • 28 maj Skepparslövs Golfklubb, 15.00 greenfee 280 kr 
  • 20 augusti, Araslövs Golf & Resort, Araslöv-Norra banan, 15.00 greenfee 300 kr
  • 17 september Kristianstad Golfklubb, Åhus-Östra, 14.00 greenfee 500 kr