Just nu kan du uppleva driftstörningar

Bed and Study

Slipp stress och press kring pendling och att få studiero. Bed and Study, är ett helt nytt koncept där högskolan, kåren och kommunen tillsammans med tre hotell i Kristianstad erbjuder fint boende till förmånliga studentpriser och studieplatser helt gratis. Idén kommer ifrån våra studenter. 

Student som hoppar i hotellsäng
Tre erbjudande

Studieron:

Plugga i lugn och ro, helt gratis, på några av Kristianstads finaste hotell mitt i centrum (se nedan). Årets alla dagar och dygnet runt får du tillgång till ytor för studier, grupparbeten och samvaro med tillgång till både gratis wifi och kaffe/te. Erbjudandet gäller till både pendlande studenter och eventuella icke pendlande kurskamrater. Ingen förbokning krävs. Först till kvarn. 

Hotellnatten:

Som student vid Högskolan Kristianstad erbjuds du att bo på hotell till nedsatt studentpris,  för kortare vistelser i samband med exempelvis tentor eller om man vill samlas flera dagar för att plugga. Bokning sker via hotellen genom att mejla till e-postadressen nedan och gäller hela 2021.

Pris. Enkelrum 495:- inkl. frukost, dubbelrumstillägg 200:-
Bokningskod: HKR2021, studentleg visas upp vid incheck.

I jakten på studentbostaden:

Vid terminsstart erbjuds studenterna chans att bo på hotell i väntan på lägenhet. Detta till ett väldigt förmånligt pris som även inkluderar frukost. Erbjudandet gäller i mån av plats.
Bokningskod: HKR2021. Minimum stay: 5 nätter. Studentleg visas upp vid incheck. Mejla nedan hotell för bokning.

Erbjudandet gäller följande hotell:


Läs mer om Bed and study