Just nu kan du uppleva driftstörningar

Jul Tillsammans 2023

Studenter och julgran.

Vi är mitt i planeringen av ”Jul tillsammans” – ett gemensamt julfirande på julafton, söndag den 24 december, på First Hotel Christian IV i Kristianstad.

Fira jul tillsammans med andra studenter | HKR.se

Julfirandet är för alla som studerar på Högskolan Kristianstad. Det spelar ingen roll om du har campusförlagd utbildning eller pluggar på distans, heltid eller deltid. Alla som av någon anledning inte kan åka hem för att fira jul, men som inte vill vara ensam på denna högtid, är välkomna.

Det här är tredje året som Högskolan Kristianstad anordnar ”Jul tillsammans” och det är mitt andra år som projektledare. Det övergripande programmet för dagen är redan satt, men vi har möjlighet att vara flexibla i vissa delar. Detta firande är ju till för er. Jag skulle därför uppskatta att få inblick i hur just du firar jul. Kanske har du en speciell tradition i ditt land, kultur eller familj som du vill dela med dig av?

Tillsammans med er värd spendera ni större delen av julafton och början av juldagen tillsammans på First Hotel Christian IV, med måltider och aktiviteter inkluderade. Vi kommer att ha begränsat antal platser så anmälan öppnar vid ett senare tillfälle. Mer information kommer att publiceras på hkr.se och ksk.nu inom kort.

Maila mig gärna om du har frågor eller kreativa tankar: alva.alback0029@stud.hkr.se

Hoppas att vi ses på julafton!

Med vänlig hälsning

Alva